Logo

Bearnaisesauce med estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bearnaisesauce med estragon 

 
Estragonen i denne sauce giver en så karakteristisk smag, at det ikke er muligt at erstatte den med nogen anden krydderurt. Giver 2¼ dl

 
# Ingredienser
6 kviste estragon og kørvel, hakket
2-3 hvide peberkorn, knust
1 spsk hakket skalotteløg
2 spsk estragoneddike
½ dl tør hvidvin (gerne rigeligt)
3 store æggeblommer
1 spsk vand
225 g usaltet smør, blødgjort
nogle få dråber citronsaft
havsalt efter smag
et drys cayennepeber

 
* Tilberedning
1 Kom halvdelen af krydderurterne, peberkornene, eddiken og hvidvinen i en gryde.
Bring det i kog og reducer blandingen til ca. 2 spsk.

 
2 Pisk æggeblommerne med vand og tilsæt dem til den reducerede væske.
Sæt gryden oven i en større gryde varmt, ikke kogende, vand.
Pisk til blandingen er let og luftig.

 
3 Tilsæt smørret med 1 spsk ad gangen og pisk indtil saucen er blevet tyk.
Smag til med citronsaft, salt og cayennepeber. Server varm.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 34 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her