
     
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
 
# Ingredienser
4 svinekoteletter
med skaft 
4 spsk mørk muscovado-sukker (se info her)
4 spsk appelsin- eller
ananasjuice 
2 spsk Jamaica rom 
1 spsk kokosmel 
½ tsk stødt kanel 
diverse grøn salat, som tilbehør 
 
Kokos ris: 
225 g basmatiris 
4½ dl vand 
1½ dl kokosmælk 
4 spsk rosiner 
4 spsk ristede
jordnødder eller cashewnødder 
2 spsk kokosmel,
ristet 
salt og peber 
 
* Tilberedning
1 Puds evt.
overflødigt fedt af koteletterne og læg dem i et fladbundet fad (ikke metal). 
Kom sukker, frugt
juice, rom, kokosmel og kanel op i en skål, og rør til sukkeret er opløst. 
Fordel marinaden
over kødet, dæk med film og stil det på køl i mindst 2 timer, eller gerne
natten over. 
 
2 Varm grillen godt
op. 
Tag kødet op af
marinaden, men stil den til side til senere. 
Grill koteletterne i
15-20 min. 
Pensl flittigt med
marinaden undervejs. 
 
3 Lav i mellemtiden
kokosrisen 
Skyl risene i
rindende koldt vand, kom dem op i en gryde sammen med vand og kokosmælk og
bring det langsomt i kog. 
Rør rundt, læg låg
på og skru ned for varmen. 
Lad risen simre i 12
min, eller til den er mør, og væden er absorberet. 
Løsn risene ved at røre igennem dem med en gaffel. 
 
4 Vend rosiner og
nødder i risen, krydr med salt og peber og drys kokossen over. 
Anret koteletter og
ris på varme tallerkener og server straks med diverse grøn salat til.