Logo

Grillede kyllingelår Hong Kong – grill med grillABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede kyllingelår Hong Kong – grill med grillABC.dk 

 
Prøv at følge denne opskrift for grillede kyllingelår, det er med garanti de bedste du har prøvet. En nem og meget lækker ret med spændende sauce.
Forberedelsestid 10 min. Marineringstid 2 timer. Grilltid 30-40 min. Til 4 personer

 
# Ingredienser
4 kyllingeoverlår, hver på ca. 150 g, befriet for overflødigt fedt
4 kyllingeunderlår, hver på ca. 100 g
1 tsk groft havsalt
½ tsk friskkværnet sort peber

 
TIL SAUCEN
2 spsk hoisin-sauce
2 spsk æbleeddike
1½ spsk dijonsennep
2 tsk sojasauce
2 tsk jordnøddeolie
¼ tsk friskkværnet sort peber

 
* Tilberedning
1. Krydr kødet på alle sider med salt og peber.
Stil kødet tildækket på køl i 2 timer, og lad det få
stuetemperatur i 20-30 min, før det skal på grillen.

 
2. Forbered imens en to-zone-grill til middel varme
(se anvisning).

 
3. Bland ingredienserne til saucen i en lille skål.

 
4. Rens grillristen grundigt.
Grill kyllingelårene med skindsiden nedad over
direkte middel varme med lukket låg i ca. 10 min,
til de er gyldenbrune.
Vend dem af og til og flyt dem rundt på grillristen.

 
5. Læg derefter kyllingelårene over indirekte middel varme
og giv dem ca. 10 min til.
Pensl så lårene på begge sider med sauce og grill dem
videre i 10-20 min over indirekte middel varme og
med lukket låg, til der kommer klar saft ud, hvis man
stikker i kødet, og det ikke længere er rosa inde ved benet.
Vend kødet af og til imens og pensl med sauce.
Flyt rundt på stykkerne, så alt tilberedes jævnt.
Server kyllingelårene varme eller lune.


Grillede kyllingelår Hong Kong – grill med grillABC.dk 

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 393 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her