
 
Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
 
# Ingredienser
350 g friske grønne
bønner, nippede 
l rødløg, finthakket
3-4 spsk frisk
koriander, fintsnittet 
2 store radiser, i
tynde skiver 
75 g feta, smuldret 
1 tsk frisk oregano
eller 
½ tsk tørret oregano 
2 spsk rødvinseddike
eller frugteddike 
5 spsk olie 
6 modne cherry tomater eller små tomater, i kvarte
peber 
 
* Tilberedning
1 Bring ca. 5 cm
vand i kog i bunden af en gryde med dampindsats eller i en mellemstor gryde. 
Læg de grønne bønner
i dampindsatsen eller i vandet. 
Læg låg på og damp
dem i 5 min, eller til de er akkurat møre. 
 
2 Kom bønnerne op i
en skål og tilsæt løg, koriander, radiser og feta. 
 
3 Drys oreganoen
over salaten og krydr med friskkværnet peber efter behag. 
Pisk olie og eddike
godt sammen og hæld dressingen over salaten. 
Vend det hele
forsigtigt sammen. 
 
4 Kom salaten over
på et fad, pynt med tomaterne og server straks eller stil den på køl frem til
serveringen.