Logo

Svinekoteletter honningglaserede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekoteletter honningglaserede

 

Koteletter er et smagfuldt stykke kød, som kan varieres i det uendelige. Koteletter og honning klæder hinanden perfekt, og denne opskrift er en nem måde at få en smagfuld ret.

Til 4 personer. Familiens livretter

 

# Ingredienser

4 magre svinekoteletter uden skaft

4 spsk flydende honning

1 spsk tør sherry

4 spsk appelsinsaft

2 spsk olie

2½ cm frisk ingefær, revet

salt og peber

solsikkeolie

*

 

I køkkenet

 

Ved Grillen

Krydr koteletterne med salt og peber efter behag, fx citronpeber.

Stil dem til side, mens glaseringen tilberedes.

 

Glasering: Kom honning, sherry, appelsinsaft, olie og ingefær i en lille gryde og varm det forsigtig op under konstant omrøring, til det er godt blandet.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Grill koteletterne på en oliesmurt grillrist i 5 min på hver side.

Pensl koteletterne med glaseringen og grill videre i 2-4 min på hver side.

Pensl dem jævnligt med ekstra glasering undervejs.

Anret koteletterne på varme tallerkener og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her