Logo

Grillede jomfruhummere med flute og citronbåde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede jomfruhummere med flute og citronbåde 

 
Her er det godt at tænde op med masser af grillkul, der giver kort og hurtig varme. Grillen skal tændes, ca. 45 min før jomfruhummerne lægges på.
Forret til 4 personer

 
# Ingredienser
40 g smør
½ bundt persille
1 fed hvidløg
20 store jomfruhummere
400 g flute
1 citron i både

 
* Tilberedning:
Bland smørret med finthakket persille og knust eller fintrevet hvidløg.
Klip halerne op på jomfruhummerne langs den centrale linje
på rygstykket, og vrid det en anelse udad.
Smør hvidløgssmørret i revnerne, og læg hummerne på grillen med
rygstykket opad i middel afstand fra gløderne.
Læg gerne et låg over grillen, og lad hummerne stege ca. 8 min,
til smørret er smeltet, og hummerkødet er mørt.
Bruger du ikke låg, er grilltiden ca. 10 min.
Jomfruhummerne serveres straks med flute og citronbåde til.
Kløerne suttes rene til sidst.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her