Logo

Mojo rojo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mojo rojo

 

Denne sauce stammer fra de kanariske øer og er mest almindelig i sin grønne variant, Mojo Verde, som serveres med den faste følgesvend papas arrugadas (små saltkogte kartofler med citron). Vil du have en ekstra stærk sauce, så beholder du frø og frøstole i chilierne, hvis ikke, så kasser dem.

4-6 portioner

#

4 spsk røde jalapeño fra dåse eller 4 røde middelstærke chilier

4 store fed hvidløg

1 tsk stødt spidskommen

½ dl hakket persille

1 spsk hakket, frisk koriander

2 spsk olie

2 spsk sherry- eller rødvinseddike

¼ tsk salt

1 dl koldt vand

*

Hak alle ingredienser bortset fra vandet sammen i en foodprocessor med skarp kniv, eller brug en stavblender.

Spæd til med vand, til saucen har en jævn og letløbende konsistens.

Saucen kan holde nogle uger på flaske i køleskab.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.405 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her