 
 
   
Her får du et lækkert stykke andebryst til julemiddagen,
Mortensaften eller bare til hverdagens grillopskrift - Glaseret andebryst og så
med nudler.
4 personer 
 
# Ingredienser
2 berberi andebryst 
 
MARINADE: 
2 dl
sojasauce 
2 spsk tør
sherry 
2 spsk
honning 
2 fed hvidløg, finthakket 
1 spsk sesamolie 
½ tsk cayennepeber 
 
NUDLER: 
250 g kinesiske ægnudler 
2 mangoer, skåret i tern 
2 æbler, skåret i tern 
1 lime 
3 spsk honning 
2 spsk sojasauce 
1 spsk sesamolie 
et par dråber hot sauce, fx Tabasco 
2 spsk frisk koriander eller persille, finthakket 
 
* Tilberedning
Bland alle ingredienserne til marinaden. 
Rids kødets fed dag uden at skære i kødet og 
mariner det i mindst 2 timer eller natten over. 
Tag kødet op, kasser marinaden og 
dup kødet tørt med køkkenrulle. 
 
Varm grillen op. 
Grill kødet 8-10 min på skindsiden over direkte varme og 
7-8 min på den anden side til det er gennemstegt. 
Lad kødet hvile 5 min 
 
Kog nudlerne efter vejledningen på pakken, hæld 
vandet fra og stil dem til side. 
 
Pisk limesaft og revet limeskal, honning, sojasauce, 
sesamolie og hot sauce til en dressing. 
Bland dressingen sammen med nudler, mango- og 
æblestykker og koriander. 
Skær kødet i skiver og anret sammen med nudlerne. 
 
Energi pr. pers.: 4730 kj (1130 kcal) Protein: 11%,3 I g.
Fedt 56%, 69 g. Kulhydrat: 33%, 92 g. 
 
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk