Logo

Ananas med romsmør og kokosis – brug grillABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ananas med romsmør og kokosis – brug grillABC.dk 

 
Grillet ananas serveret med kokosis og en lækker hjemmelavet sauce af rom, smør, honning og kanel - en skøn dessert for hele familien.
Forberedelsestid 20 min. Grilltid 5-6 min. Til 6 personer

 
# Ingredienser
3 spsk smør
3 spsk rom
1 spsk honning
1 drys stødt kanel
6 skiver moden ananas, ca. 1 cm tykke
½ liter kokos is (evt nougatis)
6 småkager, fx ingefærsmåkager
6 myntekviste

 
* Tilberedning
1. Forbered en to-zone-grill med briketter til middel varme (se anvisning).

 
2. Smelt smørret sammen med rom, honning og kanel ved lav varme
i en lille gryde på komfuret.
Tag gryden af varmen og smør ananasskiverne let på
begge sider med romsmør. Stil resten til side.

 
3. Rens grillristen grundigt. Grill ananasskiverne i 5-6 min over
direkte middel varme med lukket låg.
Vend dem af og til og pensl dem med resten af romsmørret,
til de har fået grill-streger på begge sider.
Flyt dem rundt på risten, så de grilles jævnt.
Tag ananasskiverne af grillen og skær dem i mundrette stykker.

 
4. Anret isen i dessertskåle sammen med ananasstykkerne.
Pynt evt. med en småkage og en myntekvist.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her