
 
Ferskner bliver lune og lækre, hvis du giver dem en kort tur
på grillen. Andre stenfrugter som blommer, nektariner og abrikoser kan også grilles.  
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 Personer
 
# Ingredienser
4 ferskener 
175 g mascarpone 
40 g pekan- eller valnødder, hakkede 
1 tsk solsikkeolie 
4 spsk ahornsirup 
* 
 
I køkkenet 
Flæk ferskenerne og fjern stenen. 
Læg de halve ferskener sammen igen og pak dem ind i film,
hvis desserten forberedes i god tid. 
 
Rør mascarpone og nødder sammen i en skål. 
Stil cremen på køl frem til serveringen. 
 
Ved grillen
Varm grillen godt op. 
Pensl de halve ferskener med lidt majsolie, læg dem på
grillristen og grill dem ved jævn varme på grillristen i 5-10 min, eller til de
er meget varme. 
Vend dem en enkelt gang undervejs. 
 
Anret ferskenerne på et serveringsfad og fyld dem med en god
klat mascarponecreme. 
Stænk ahornsiruppen over cremen og ferskenerne og server
straks.