Logo

Salsa cruda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salsa cruda 

 
Denne klassiske, grove blanding af chilier og nogle få smagsstoffer er karakteristisk for mexicansk køkken over hele verden. I tilgift er den meget sund og er bedst når den spises samme dag som den er lavet. Giver 1¾ dl

 
# Ingredienser
3-5 jalapeño-chilier, hakket fint
1 mild grøn chili
3 forårsløg (både det hvide og det grønne), hakket fint
5 fed knust hvidløg
3-5 tomater skåret i terninger
et drys sukker
¼ tsk spidskommen, eller mere efter smag
havsalt efter smag
5-6 spsk hakket frisk koriander
saften af ½ citron eller limefrugt

 
* Tilberedning
1 Bland chilierne med forårsløg, hvidløg og tomater og
smag til med sukker, spidskommen og salt.

 
2 Bland salsaen med koriander og citronsaft.
Tilsæt eventuelt mere salt og spidskommen.
Server straks eller stil i køleskab til den skal bruges.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 47 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her