
 
I stedet for at pochere pølserne kan man også vælge at
varmryge dem. Det har mange fordele. Dels får pølserne en dejlig røget smag
 
Personer: 4. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 50 min.
Grillmetode: Indirekte. Sværhedsgrad: Let. 
Grilltemperatur: 110 °C. Kernetemperatur: 75 °C. Udstyr:
Rygeudstyr, træflis 
 
# Ingredienser 
8 ferske pølser fx ringridder
 
I køkkenet
Tag pølserne ud af køleskabet (ca. 20 minutter
inden tilberedning).
 
Ved grillen
Klargør grillen til røgning ved hjælp af minion-metoden med
et fuldt vandkar og 2 kg utændte briketter.
Tilfør tændte briketter i en mængde, der svarer til en
tredjedel grillstarter.
Læg en håndfuld fugtige træflis på briketterne.
Røg pølserne, til de har en kernetemperatur på 75 °C.
 
Tips: Igen kan det betale sig at være tålmodig og lade de røgede
pølser hvile i køleskabet et døgns tid, så røgsmagen får lov til at udvikle
sig.