Grillede kirsebær med kirsch og mandellåg er enkel at lave og en sand fornøjelse at spise. Server desserten og nyd den og gæsternes
begejstring
Forberedelse 35 min. Stegetid 20 min. 6 personer 
 
# Ingredienser
700 g friske kirsebær, eller 
400 g syltede kirsebær 
2 spsk kirsch 
1 appelsin, kun revet skal 
Cremefraiche til pynt 
 
Mandellåg: 
200 g hvedemel 
150 g smør, skåret i tern 
75 g mandelflager 
150 g brun farin 
 
* Tilberedning
1. Udsten kirsebærrene og kom dem i en stor skål. 
Hæld kirschen over, tilsæt appelsinskal og rør det godt
sammen. 
Hvis du bruger syltede kirsebær, skal de dryppe godt af, 
før de tilsættes kirsch og appelsinskal. 
 
2. Mandellåg: Kom mel og sukker i en stor skål. 
Gnid smør og mel sammen med fingerspidserne, 
til blandingen ligner grov rasp. Rør mandler og farin i. 
 
3. Fordel kirsebærrene i 6 små ovnfaste skåle eller 
læg dem i et ovnfast fad. 
Hæld mandelblandingen over. 
Sæt skålene på stegeristen og grill kirsebærrene 
indirekte over middel varme i 20 min, til låget er gyldent 
og kirsebærrene bobler. 
Lad kirsebærrene køle en smule, før de serveres med 
cremefraiche til. 
 
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk