Logo

Græskar-ingefærdip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Græskar-ingefærdip 

 
En række forskellige opskrifter på både lette og solide typer tilbehør, som på perfekt vis understreger grillmadens fint røgede smag.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 5 min

 
# Ingredienser
100 g syltet græskar
1 stk. ingefærrod (ca. 3 cm)
200 g fed friskost
3 spsk kærnemælk
1 spsk sherryeddike
salt og peber
1 spsk klippet purløg

 
* Tilberedning
1 Hæld væden fra græskarkødet og lad det dryppe godt af.
Skær det i fine tern og gem evt et par tern til pynt.
Skræl ingefærroden og riv den.

 
2 Rør friskosten glat sammen med kærnemælken.
Bland græskartern og revet ingefær i.

 
3 Smag græskar-ingefærdippen til med sherryeddike, salt og peber
og server den drysset med klippet purløg.

 
Pr. portion ca. 805 kJ/192 kcal. 6 g protein, 16 g fedt, 4 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her