Logo

Sauce hollandaise og sauce choron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sauce hollandaise og sauce choron 

 
Se en samling forskellige opskrifter på både lette og solide typer sauce, som på perfekt vis understreger grillens mange muligheder til din smag.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 10 min

 
# Ingredienser
250 g smør
3 æggeblommer
1 spsk citronsaft
salt og peber

 
* Tilberedning
1 Lad smørret smelte langsomt.
Pisk æggeblommerne skummende over vandbad sammen med lidt salt.

 
2 Tilsæt langsomt smørret under omrøring.
Smag saucen til med citronsaft og peber.
Server straks hollandaisesaucen, da man ikke kan holde den varm eller
varme den op igen.

 
Pr. portion ca. 2297 kJ/547 kcal. 2 g protein, 55 g fedt,2 g kulhydrater


Sauce hollandaise og sauce choron 

Sauce choron

 
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 10 min

 
* Tilberedning
1 Fremstil en sauce hollandaise efter opskriften beskrevet oven for,
men kom til sidst 2-3 spsk tomatpuré i til en sauce choron.

 
Pr. portion ca. 2322 kJ/553 kcal. 2 g protein, 55 g fedt g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her