 
 
   
Se en række forskellige opskrifter på både lette og solide typer salat, som på perfekt vis understreger grillens mange muligheder til din smag.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca. 20 min
 
# Ingredienser
500 g blandet salat 
100 g rucola 
150 g rå skinke 
250 g ferskner på dåse 
6 spsk olie 
3 spsk vineddike 
salt og peber 
cashewnødder til pynt 
 
* Tilberedning
1 Skyl salaten, dup den tør og riv den i passende stykker. 
Skyl rucolaen og dup den tør. 
 
2 Skær skinken i lange, smalle strimler. 
Lad fersknerne dryppe af i en sigte og skær dem i meget
tynde både. 
 
3 Rør olien sammen med eddiken og krydr med salt og peber. 
Kom ingredienserne til salaten i en skål og hæld salatsaucen
over. 
Lad det trække i ca. 5 min. 
 
4 Anret det hele på tallerkener og 
server salaten pyntet med cashewnødder og lidt krydderurter.
 
Pr. portion ca. 1150 kJ/274 kcal 12 g protein, 23 g fedt, 17
g kulhydrater 
 
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk