 
 
   
Lav lækker Sydhavsbarbecue med sommerens
friske råvarer. Få grill-opskrifter med kød, fisk, grønt og frugt. Bliv
inspireret til lækker mad på grill HER.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 10 min (plus kogning og
afkøling) 
 
# Ingredienser
1 løg 
1¼ dl vineddike 
100 g brunt sukker 
500 g citrongelé 
2 økologiske citroner 
stødt kanel og kardemomme 
stødt ingefær
stødte nelliker 
1 spsk sherry 
2 tsk salt og 3 spsk sukker 
2 spsk sojasauce 
750 g svinefilet 
 
* Tilberedning
1 Pil løget og skær det i fine tern. 
Lad dem simre i 10 min ved svag varme sammen med 
eddike og sukker. 
Bland citrongeléen i og lad det koge ind, til det bliver
sirupsagtigt. 
 
2 Gnid citronerne med et tørt klæde. 
Riv skallen med et juliennejern. Pres saften. 
Rør skal og saft i chutneyen og smag til med krydderierne. 
Lad det køle af. 
 
3 Marinade: Rør sherry sammen med salt, sukker og sojasauce.
 
4 Skyl svinefileten, dup den tør og skær den i tynde skiver.
Sæt skiverne på spid og pensl dem med marinaden. 
 
5 Steg kødspiddene på grillen i ca. 5 min på hver side og 
anret dem sammen med citronchutneyen. 
 
Pr. portion ca. 218/ kJ/519 kcal 39 g protein, 13 g fedt, 46
g kulhydrater 
 
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk