Logo

Varm frugt og kebab med skumfiduser med chokoladefondue

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm frugt og kebab med skumfiduser med chokoladefondue 

 
Dette er en sjov dessert at lave efter en grillmiddag. Alle dypper i chokoladesaucen, og jeg garanterer, at der ikke bliver levnet. Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
16 jordbær, skyllede og tørrede
en trekant vandmelon, skåret i terninger på 4 cm
16 skumfiduser
150 g mørk chokolade
3 spsk gylden sirup
1 spsk friskpresset citronsaft
8 små træspid, gennemvædede

 
* Tilberedning
1 Stik frugtstykkerne og skumfiduserne på 8 små træspid.

 
2 Kom chokolade, sirup og citronsaft i en ildfast skål.
Varm den forsigtigt på grillen og rør af og til indtil blandingen
er smeltet og blank og glat.
Sæt den ved kanten af grillen for at holde den varm.

 
3 Steg kebabberne over middel varme i nogle få min og
vend dem en enkelt gang til de er varme.
Skumfiduserne smelter meget hurtigt.
Man kan også stege skumfiduserne på selvstændige spid,
så de kun får en hurtig bruning over kullene.

 
4 Server straks med chokoladesaucen som dip til kebabberne
ligesom til fondue.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 58 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her