Logo

Chokoladetrøfler med sæsonens bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladetrøfler med sæsonens bær

 

Chokoladetrøfler med sæsonens bær lavet i æbleskivepande på grillen. Det giver et professionelt resultat! Prøv selv!

 

Personer: 6. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Indirekte.

Optænding - gas: Middel. Optænding - kul: ¾ grillstarter. Sværhedsgrad: Middel.

Grilltemperatur: 180 °C. Udstyr: Æbleskivepande

 

# Ingredienser

175 g smør
175 g mørk finthakket chokolade
3 æg
250 g sukker
½ stang vanilje, kornene
115 g hvedemel
tsk salt

friske bær
smør til stegning

*

I køkkenet

Smelt smør og chokolade i en gryde.

Pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen.

Bland mel og salt i en skål.

Tag gryden med smeltet smør og chokolade af blusset, og lad blandingen afkøle i gryden.

Pisk æggeblandingen ned i gryden. Vend derefter mel i.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte, middelhøj varme.

Smør æbleskivepanden med smør, og fyld hvert hul halvt op med dej.

Tilsæt bær, og fyld derefter resten af hullet med dej.

Sæt æbleskivepanden på risten, og lad trøflerne bage i 12-15 min.

 

Tips: Brug sæsonens friske bær. Tilsæt evt. grofthakket chokolade som pynt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her