Logo

Glaseret ananas med kokosnødde-rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glaseret ananas med kokosnødde-rom 

 
Absolut kun for voksne over 18 år! Sørg for at børnene er sikkert anbragt et andet sted, når du serverer denne dejlige dekadente dessert. Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
1 lille ananas, skrællet og med stokken fjernet.
Skåret i 2,5 cm tykke skiver
85 g smør, smeltet
flormelis efter smag
2½ dl piskefløde
2 tsk kokoslikør fx Malibu
2 tsk mørk rom

 
* Tilberedning
1 Pensl ananasskiverne på alle sider med det smeltede smør.
Drys let med glasursukker.

 
2 Kom fløden i en skål og rør flormelis i efter smag.
Tilsæt likøren og rommen og pisk fløden til skum.
Dæk til og sæt i køleskab til det skal bruges.

 
3 Grill ananasstykkerne over middel varme i 2-3 min på hver side
til de er glaserede og let brankede. Server med romflødeskummet.

 
TIPS: Som en nødløsning kan dåseananas bruges, 2 skiver til hver.
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 62 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her