 
 
   
Her er den bedste opskrift på bønnesalat med hele tre slags
bønner, feta, skalotteløg, hvidløg og persille. Bedste mættende og lækre salat
med bønner.
til 6 personer 
 
# Ingredienser
350 g friske eller frosne hestebønner 
350 g snittebønner, ribbede og halverede 
400 g haricots vertes fra dåse, afdryppede og skyllede 
115 g fetaost i tern 
2 fed hvidløg, finthakkede 
1 skalotteløg, hakket 
2 spsk hakket frisk persille 
4 spsk olie 
1 spsk citronsaft 
salt og friskkværnet sort peber 
 
* Tilberedning
1. Hæld hestebønnerne i kogende, letsaltet vand og 
kog dem i 1-2 min, til de lige er møre. 
Hæld vandet fra og skyl dem under rindende, koldt vand. 
Lad dem dryppe af og kom dem i en stor skål. 
 
2. Kog snittebønnerne i letsaltet vand i 3 min, til 
de lige er møre. 
Hæld vandet fra og skyl dem under rindende, koldt vand. 
Lad dem dryppe af og kom dem i skålen. 
 
3. Tilsæt dåsebønner, feta, hvidløg, skalotteløg og
persille. 
Pisk olie og citronsaft sammen og hæld dressingen 
over bønnerne. 
Vend bønnerne i dressingen og drys med salt og peber. 
 
 
Brug så vidt muligt årstidens frugt og grønt, 
for det er som regel de bedste og de billigste. 
 
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk