
     
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
4
kyllingebrystfileter a ca. 175 g uden skind og ben, i 2½ cm tern 
1¼ dl olie 
fintrevet skal og
saft af 1 citron 
2 fed hvidløg,
finthakkede 
2 tsk tørrede røde
chiliflager 
salt og peber 
nogle kviste
bredbladet persille, til pynt 
 
* Tilberedning
1 Kom
kyllingeternene op i et stort, fladbundet fad (ikke metal). 
Pisk olie,
citronskal og -saft, hvidløg og chiliflager sammen i en lille skål. 
Smag til med salt og
peber. 
 
2 Hæld marinaden
over kyllingen og vend det godt sammen. 
Dæk med film, stil
det på køl og lad kyllingen marinere i op til 8 timer. 
 
3 Varm grillen godt
op. 
Lad kyllingen dryppe
af, men gem marinaden. 
Sæt kyllingen på
udblødte træspid og grill dem i 6-10 min, eller til de er gennemstegte. 
Vend dem jævnligt
undervejs og pensl dem samtidig med marinaden. 
Anret dem på et fad
og server straks, pyntet med persillekviste. 
 
INFO: Arrabbiata betyder vred på italiensk. Arrabbiata-sauce,
eller sugo all'arrabbiata, er en krydret sauce til pasta lavet af hvidløg,
tomater og tørrede røde chilipepper kogt i olivenolie. Saucen stammer fra
Lazio-regionen omkring Rom. Tilnavnet har denne ret fået takket være den
styrke, saucen opnår, idet den tilføres chili.