
 
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
450 g magert
oksekød, friskhakket 
4 løg 
2-4 fed hvidløg,
knuste 
2-3 tsk frisk peberrod, fintrevet 
8 skiver mager bacon
2 spsk solsikkeolie 
4 skiver ost 
peber 
4 burgerboller 
 
* Tilberedning
1 Kom kødet op i en
stor skål. 
Riv det ene af
løgene fint og kom det op til kødet. 
 
2 Tilsæt hvidløg,
peberrod og peber og ælt det godt sammen med kødet. 
Form farsen til 4
lige store burgere. 
Pak hver burger ind
i 2 skiver bacon, dæk med film og stil dem på køl i 30 min. 
 
3 Varm grillen godt
op. 
Skær resten af
løgene i skiver. 
Varm olien op på en
pande. 
Tilsæt løgene og
steg dem ved jævn varme i 8-10 min under jævnlig omrøring, til de er gyldne. 
Lad løgene dryppe
godt af på et stykke køkkenrulle og hold dem varme. 
 
4 Grill burgerne i
3-5 min på hver side, eller til de er gennemstegte. 
Læg en skive ost på
hver burger i det sidste minut af stegetiden. 
Lun de flækkede
boller på grillen, læg dem sammen med kødet og server straks.