Logo

Varm frugtkebab med ahornflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm frugtkebab med ahornflødeskum 

 
Hvis du ikke har serveret kebab til hovedretten, har du nu chancen for at afslutte måltidet med dem. Det kan ikke gå galt med denne blanding af æbler, litchiblommer, bananer og figner - det er pragtfuldt! Giver 6 portioner

 
# Ingredienser
3 dl piskefløde
1 spsk ahornsirup
1 rødt æble, skåret i 6 både og kernehuset fjernet
2 bananer, skrællede og skåret i tykke skiver
16 jordbær, skyllede og tørrede
3 friske figner, skåret i kvarte (kan udelades)
2 spsk honning
2 spsk usaltet smør, smeltet
6 små metalspid eller gennemvædede træspid

 
* Tilberedning
1 Kom piskefløden og ahornsiruppen i en skål og pisk den let til skum.
Dæk til og stil i køleskab.

 
2 Stik frugten på 6 spid.
Rør honningen sammen med det smeltede smør og
pensl kebabberne med blandingen.

 
3 Grill kebabberne over middel varme.
Vend dem hyppigt og pensl med resten af honningblandingen indtil
frugten begynder at tage farve og er varm hele vejen igennem, ca. 10 min.

 
4 Server straks med ahornflødeskummet

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 47 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her