Logo

Laksespid med courgetter og perleløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksespid med courgetter og perleløg 

 
Laksespid er perfekte sammen med et godt brød eller til frisk salat. En let og velsmagende grillret, fisk med meget smag.
Hovedret 4 personer

 
# Ingredienser
400 g laksefilet fra midterstykket, hvor kødet er ensartet i tykkelsen
1 grøn peberfrugt
½ courgette
4 perleløg
8 store rejer
saften af ½ citron
salt og friskkværnet peber
½ tsk stødt koriander
lange træspid

 
* Tilberedning:
Skær laksefileten i terninger på 2 x 2 cm, og
skær peberfrugt og courgette i hver otte stykker.
Fordel laksetern, peberfrugt, courgette og perleløg på de
fire lange spid, der sluttes i hver ende med en stor reje.
Læg spiddene i en flad skål eller bradepande.
Rør citronsaft sammen med salt. peber og koriander, og
dryp det over spiddene.
Lad dem ligge køligt i ½-1 time, og
grill dem tæt ved gløderne i ca. 4 min på den ene side og
4 min på den anden side.
Server fx laksespiddene med godt brød eller en frisk salat til.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her