Logo

Saltimbocca på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saltimbocca på spid 

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen. Det er på tide at du prøver noget nyt på grillen – PRØV HER
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 20 min

 
# Ingredienser
8 tynde skinkeschnitzler à 100 g
salt og peber
1 tsk tørrede italienske krydderurter
8 skiver bacon
8 salvieblade
3 spsk parmesanost, friskrevet
2 spsk olie
basilikum og sorte oliven til pynt

 
* Tilberedning
1 Skyl skinkeschnitzlerne, dup dem tørre og
krydr dem med salt, peber og krydderurter.

 
2 Bred schnitzlerne ud på et skærebræt og læg en skive bacon på hver.

 
3 Skyl forsigtigt salvie bladene og dup dem tørre.
Læg et salvieblad på hver skive bacon.

 
4 Drys så med parmesanen og fedtold schnitzlen sammen.

 
5 Sæt 2 sammenfoldede schnitzler på hvert spid, pensl med olie og
grill dem ca. 10 min på hver side.

 
6 Server saltimbocca sammen med basilikum og sorte oliven.

 
Pr. portion ca. 2396 kJ/573 kcal. 52 g protein, 39 g fedt, 0 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her