Logo

Burger Cheese og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Burger Cheese og bacon

 

Genopfind din næste burger med denne bøf-sammensætning ... Kombiner ost, peberrod, løg og bacon; Bland godt og rul bacon om. Til 4 personer

 

# Ingredienser

450 g magert oksekød, friskhakket

4 løg

2-4 fed hvidløg, knuste

2-3 tsk frisk peberrod, fintrevet

8 skiver mager bacon

2 spsk solsikkeolie

4 skiver ost

peber

4 burgerboller

*

 

I Køkkenet

Kom kødet op i en stor skål.

Riv det ene af løgene fint og kom det op til kødet.

Tilsæt hvidløg, peberrod og peber og ælt det godt sammen med kødet.

Form farsen til 4 lige store burgere.

Pak hver burger ind i 2 skiver bacon, dæk med film og stil dem på køl i 30 min.

Skær resten af løgene i skiver.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Varm olien op på en pande.

Tilsæt løgene og steg dem ved jævn varme i 8-10 min under jævnlig omrøring, til de er gyldne.

Lad løgene dryppe godt af på et stykke køkkenrulle og hold dem varme.

 

Grill burgerne på grillristen i 3-5 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Læg en skive ost på hver burger i det sidste minut af stegetiden.

Lun de flækkede boller på grillen, læg dem sammen med kødet og server straks.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Burger med andekød og sød frugtrelishHer er en nem og lækker opskrift på burger med and - en perfekt ret, hvis du har rester af...
• Burger med spændende cajun kød og baconSå blev det til hjemmelavede burger - cajun style! Med æble, løg og kartoffel. Et lille...
• Burger mexicansk kalkunburgerHer kan du få inspiration til opskrifter på mexicansk mad. Det mexicanske køkken er ofte...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!