
 
Her kan du få inspiration til brandvarme opskrifter på mexicansk
mad. Det mexicanske køkken er ofte fyldt med chili og jalapeños, men også salsa,
guacamole og tortillachips
Til 4 personer 
 
# Ingredienser
450 g kalkunkød. friskhakket 
200 g mexicanske refried beans fra dåse 
2-4 fed hvidløg, knuste 
1-2 friske jalapeño-chilier, uden kerner og finthakkede 
2 spsk tomatpuré 
1 spsk frisk koriander, fintsnittet 
1 spsk solsikkeolie 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
4 burgerboller 
snittet salat 
salsa 
guacamole 
tortillachips 
* 
 
I Køkkenet 
Kom kalkunkødet op i en skål og bryd det let op med en
gaffel. 
Rør de refried beans glatte med en gaffel og kom dem op til
kødet. 
 
Tilsæt hvidløg, chilier, tomatpuré, koriander samt salt og
peber og ælt det godt sammen. 
Form farsen til 4 lige store burgere, dæk med film og stil
dem på køl i 1 time. 
 
Ved Grillen 
Varm grillen godt op. 
Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i
5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte. 
Server de mexicanske kalkunburgere i de lune boller sammen med
snittet salat, salsa og guacamole, og tortillachips til.