
 
Længes du efter færdiglavet fastfood ? så lav din egen
smækre kyllingeburger i stedet, spækket med krydret kyllingefilet, saftig bacon
og smeltet ost
Til 4 personer
 
# Ingredienser 
450 g kyllingekød, friskhakket 
1 løg, revet 
2 fed hvidløg, knuste 
50 g pinjekerner, ristede 
50 g gruyereost. revet 
2 spsk purløg, fintsnittet 
2 spsk hvedemel 
8 skiver mager bacon 
1-2 spsk solsikkeolie 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
4 burgerboller 
strimlet salat 
rødløg i ringe 
*
I Køkkenet 
Kom kyllingekød, løg, hvidløg, pinjekerner, ost, purløg samt
salt og peber efter behag op i en foodprocessor. 
Blend det kort sammen ved hjælp af pulsknappen. 
Kom farsen ud på et skærebræt og form den til 4 lige store
burgere. 
Vend dem i melet, dæk med film og stil dem på køl i 1 time. 
 
Pak hver burger ind i 2 skiver bacon og sæt dem godt fast
ved hjælp af en tandstikker. 
 
Ved Grillen
Varm grillen godt op. 
Pensl burgerne med lidt olie og steg dem ved jævn-stærk
varme på grillristen i 5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte. 
Fjern tandstikkerne og server burgerne i de lune boller
sammen med snittet salat og rødløg i ringe.