Logo

Citronmarinerede kalveschnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citronmarinerede kalveschnitzler 

 
De lækreste og møre kalveschnitzler med inspiration fra det italienske køkken. Schnitzlerne marineres med citron og serveres med rosmarin-sennepssmør, grillede forårsløg og asparges
4 personer

 
# Ingredienser
4 kalveschnitzler, 1½-2 cm tykke

 
CITRONMARINADE:
saften fra ½ citron
2 spsk olie
½ tsk kværnet peber

 
ROSMARIN- SENNEPSSMØR:
125 g smør
1 spsk Dijon sennep
1-2 spsk finthakket rosmarin
1-2 fed hvidløg, finthakket
½ tsk kværnet peber

 
* Tilberedning
Rosmarin-sennepssmør:
Blødgør smørret lidt og rør det godt sammen med de øvrige ingredienser.
Læg det på er stykke pergamentpapir eller plastfolie og form der som en rulle.
Læg der i køleskab til smørret er fast og til at skære i skiver.

 
Læg schnitzlerne i er fladt fad.
Pisk marinaden sammen og hæld den over.
Vend schnitzlerne i marinaden og lad dem marinere tildækket 1 time i køleskab.
Lad dem dryppe af i en sigte - Hæld marinaden ud.
Læg schnitzlerne på en penslet rist.
Grill dem 2-3 min. på hver side.
Server med rosmarin-sennepssmør, grillede forårsløg og asparges.

 

Citronmarinerede kalveschnitzler

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her