Logo

Flank steak BBQ

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flank steak BBQ

 

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

1 stor flank steak, ca. 1 kg

3 spsk rørsukker

2 spsk paprika

1 tsk cayennepeber

1 spsk sennepspulver

1 spsk hvidløgspulver

2 tsk tørret basilikum

1 tsk løgpulver

1 tsk sort peber, stødt

salt

*

Bland krydderierne og gnid dem grundigt ind i flanksteaken.

Pak det krydrede kød ind i alufolie og lad det hvile 12 timer i køleskab.

Gør grillen klar til at grille ved direkte og høj varme.

Grill kødet 8-10 minutter på hver side, lad det hvile 5 minutter pakket ind i alufolie og skær det i tynde skiver før servering.

 

Flank steak BBQ

 

Tip til tilbehør: Djævlemajs

#

4 majskolber

120 g blødt smør

¼ tsk cayennepeber

¼ tsk chilipulver

1 spsk limesaft

1 spsk persille, hakket

salt

*

Rør 100 g smør med krydderier, limesaft og persille og smør det på majskolberne.

Pak majskolberne ind i alufolie, grill dem over indirekte varme ved 200 °C eller i ovnen og vend dem regelmæssigt.

Pak majskolberne ud, smør dem med det sidste smør og server dem rygende varme.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her