
 
Ved tilberedning i pande
steges et minut mere end på grill, på begge sider. 
Opskriften er
beregnet til 4 personer
 
#
4 medaljoner af mørbrad a ca. 200 g 
400 g oksebryst 
1 porre 
1 stor gulerod 
1 løg 
1/4selleri 
1 spsk salt 
*
Pil og hak løg, gulerod og porre. 
Kom grønsagerne i en gryde, tilsæt 2 liter vand og 1 spsk
salt og bring det i kog. 
Skru ned for varmen. 
Kom oksebrystet i gryden, sørg for at det er dækket af
vandet, og lad det simre i en time. 
Det må ikke koge. 
 
I mellemtiden skæres med en trancherkniv et ca. 2,5 cm bredt
kryds midt i hver medaljon. 
Det møre oksebryst skæres i fire ens stykker, ca. 2,5 cm
brede, og disse lægges ind i medaljonerne. Hvis der er oksebryst tilovers,
skæres det fra. 
Medaljonerne krydres med salt, peber og lidt sukker og
grilles ved høj varme ca. 3 minutter på hver side. 
 
TIP til tilbehør: Ciabatta med hjemmerørt kryddersmør.
 
