Logo

Porterhouse Steak Toscana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Porterhouse Steak Toscana

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

2 porterhouse steaks, 3 cm tykke

olivenolie

2 fed hvidløg, finthakkede

2 rosmarin kviste, grofthakkede

havsalt - fleur de sel og peber

sukker

*

Kødet krydres med salt, peber og en smule sukker og grilles 7-8 minutter på hver side.

Efter 4 minutter drejes steakene 90 grader, så der kommer et fint grillmønster.

Kom hvidløg og rosmarin i et fad, som er stort nok til begge steaks.

Tag steakene af grillen, læg dem i fadet og dryp dem rundhåndet med olivenolie.

Lad steakene hvile i 5 minutter, og vend dem flere gange imens.

Inden servering drysses igen med salt, fleur de sel og peber.

 

Tip til tilbehør: Scamorza-kartofler

#

4 kartofler

100 g italiensk scamorza-ost

25 g parmesan

½ bdt purløg

3 spsk piskefløde

20 g blødt smør

1 spsk grov dijonsennep

salt og peber

*

Skyl kartoflerne, pak dem ind i alufolie og bag dem en time ved 250 °C i ovn, til de er møre (mærk efter med en gaffel).

Fjern alufolien og grill kartoflerne i yderligere 10 minutter.

Riv i mellemtiden parmesanen og skær scamorzaen i tern.

Halver kartofler og lad dem køle af.

Udhul kartoflerne, uden at skrællen beskadiges.

Rør kartoffelmosen grundigt med fløde, smør, sennep og parmesan.

Tilsæt scamorza og purløg og smag til med salt og peber.

Kom fyldet i de udhulede kartofler og bag dem 10-15 minutter på grill eller i ovn.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her