Logo

Flank Steak London Style

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flank Steak London Style

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

1 flank steak, ca. 1,2 kg

2 rødløg

4 fed hvidløg

1 stk ingefær, ca. 5 cm

2 spsk koriander, hakket

4 spsk teriyakisauce

1 dl rødvin

1 dl rapsolie

salt og peber

*

Pil og hak løg, hvidløg og ingefær og kom det i en skål sammen med koriander.

Tilsæt teriyakisauce, rødvin og rapsolie og lad flanksteaken marinere heri i køleskabet i mindst 12 timer.

Tag kødet ud af marinaden og dup det tørt.

Gør grillen klar og grill steaken ved høj varme i 12 minutter på hver side.

Til slut pakkes kødet ind i alufolie og hviler i 5 minutter, før det skæres i tynde skiver på tværs og serveres

 

Tip til tilbehør: Grillede artiskokker

#

4 friske artiskokker

2 fed hvidløg

300 g fetaost

2 citroner, saften af  

½ dl hvidvin

havsalt og sort peber, stødt

*

Skyl artiskokkerne, fjern stokken og skær den øverste fjerdedel af.

Løsn de inderste blade og udhul artiskokkerne med en ske.

Pil hvidløget og hak det.

Smuldr fetaen og bland med hvidløget.

Kom en fjerdedel af fyldet i hver artiskok og dryp med citronsaft og hvidvin.

Krydr godt med salt og peber og pak artiskokkerne stramt ind i alufolie.

Bag pakkerne i 25 minutter ved ca. 200 °C på grill eller i ovn.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?
Effektiv reklame - klik her