Logo

Roastbeef i sort

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Roastbeef i sort

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 steaks af roastbeef a ca. 200 g

4 spsk sojasauce

2 spsk sorte sesamfrø

1 stk. ingefær, ca. 2 cm

2 fed hvidløg

2 thai-chilier

1 spsk fleur de sel

1 tsk sort peber, stødt rapsolie

smør

*

Pil hvidløgene, skræl ingefæren og hak det hele fint.

Fjern kernerne fra chilierne og hak dem fint.

Kom sojasaucen i en skål og tilsæt alle ingredienser undtagen kødet og rør godt.

Steakene smøres med saucen på begge sider og marinerer natten over.

Opvarm smør og rapsolie i en pande.

Steg kødet på begge sider i 4 minutter ved middel varme.

Tag panden af varmen og lad kødet hvile i 5 minutter.

 

Tip til tilbehør: djævlemajs

#

4 majskolber

120 g blødt smør

¼ tsk cayennepeber

¼ tsk chilipulver

1 spsk limesaft

1 spsk persille, hakket

salt

*

Rør 100 g smør med krydderier, limesaft og persille og smør det på majskolberne.

Pak majskolberne ind i alufolie, grill dem over indirekte varme ved 200 °C eller i ovnen og vend dem regelmæssigt.

Pak majskolberne ud, smør dem med det sidste smør og server dem rygende varme.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?




Effektiv reklame - klik her