Logo

Rumpsteak med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rumpsteak med krydderurter

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 rumpsteaks a 200 g

1 spsk karse

1 spsk basilikum

1 spsk timian, hakket

1 spsk estragonblade

1 spsk purløg, hakket

2 skalotteløg

2 fed hvidløg

1 tsk frisk peberrod

salt og peber

4 spsk olivenolie

4 spsk calvados

2 spsk tør sherry

*

Kom alle ingredienserne til marinaden (altså alt undtagen steakene) i blenderen og kør, til massen er ensartet.

Læg steakene i marinaden og lad dem trække fire timer i køleskab.

Tag dem ud, dup dem tørre og grill dem 3 minutter på hver side.

Drys med salt og peber før serveringen.

 

Rumpsteak med krydderurter

 

Tip til tilbehør: Bagte kartofler med krydderurtekvark

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

100g kvark

2 spsk cremefraiche

1 lille løg

2 spsk hakket purløg

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær et snit i dem på langs og strø salt på.

Smør 4 stykker alufolie med olien og pak kartoflerne ind.

Grill dem ca. 40 minutter over indirekte varme ved ca. 200 °C eller i ovnen.

Pil løget, hak det fint og kom det og purløget i kvarken, tilsæt salt og peber og bland godt.

Luk kartoffelpakkerne op foroven.

Tryk forsigtigt kartoflerne åbne med en gaffel, kom kvarkfyldet i og server.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her