Logo

Rumpsteak med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rumpsteak med hvidløg

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 rumpsteaks a ca. 200 g

1 helt frisk hvidløg

2 spsk olivenolie

100 g blødt smør

1 spsk frisk timian

1 spsk frisk rosmarin

salt og peber

sukker

*

Det hele hvidløg dryppes med olivenolie, pakkes ind i alufolie og bages i ovnen ca. 40 minutter ved 160 °C.

Når hvidløget er blødt, trykkes det ud af skallen og blendes sammen med smør, timian og rosmarin, til massen er jævn.

Smag til med salt og peber.

 

Kødet krydres med salt, peber og lidt sukker og steges 3 minutter på hver side.

Anret steakene på tallerkener, smør hvidløgssmørret på og server dem straks.

 

Tip til tilbehør: Blandet salat med hvidløgscroutoner

 

Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

1 bdt. rosmarin

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad.

Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin.

Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C.

Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til servering.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her