Logo

Saftige steaks med boursinsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saftige steaks med boursinsmør 

 
Den bedste opskrift på saftige steaks, her med hjemmelavet boursinsmør med hvidløg og urter. Her får du også grillede asparges og tomater, ren luksus.
Forberedelsestid 1 5 min + køling af smør
Stegetid 2 cm tykke: 6-8 min: 2,5 cm tykke: 8-10 min / 4 portioner
Gas Direkte høj varme / Kul Direkte

 
# Ingredienser
50 g smør, blødgjort
30 g boursin med hvidløg og urter (eller anden friskost)
1 spsk friskhakket persille
4 oksesteaks (fx oksemørbradbøffer), hver på 200 g
1-2 spsk olie
250 g grønne aspargeser, renset, blancheret og dampet tørre
16 cherrytomater på stilk
salt og friskkværnet sort peber

 
* Tilberedning
1. Pisk smør, boursin, persille og krydderier sammen, og
form massen til en rulle, der pakkes ind i husholdningsfilm.
Læg rullen i køleskabet, til den er hård nok til at skære i 4 skiver.

 
2. Krydr steakene, pensl dem let med olie, og grill dem over
direkte, høj varme i 3-5 min på hver side; vend dem en gang undervejs.

 
3. Tag steakene af grillen, tilsæt en skive boursinsmør,
dæk med alufolie, og lad bøfferne hvile i 5 min:
Det får saften til at trække sig ind i kødet (så smagen bliver kraftigere),
og smørret til at smelte ned over kødet.

 
4. Skær aspargeserne i to, vend dem og tomater i olie, og
læg dem på grillen - giv dem et par min på hver side.
Smag til med salt og peber, og server til kødet.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her