Logo

Skirt steak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skirt steak

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

1 kg skirt steaks

5 dl appelsinsaft

2 løg

2 fed hvidløg

2 spsk stærk BBO-sauce

1 stk ingefær, ca. 2 cm

salt og peber

*

Løg, hvidløg og ingefær skæres i tynde skiver.

Steakene krydres med salt og peber og lægges i en skål sammen med løg, hvidløg og ingefær, og appelsinsaften hældes over.

Lad det marinere mindst 6 timer i køleskab.

Tag kødet ud af køleskabet, dup det tørt og grill det ved høj varme i 3 minutter på hver side.

Lad kødet hvile et øjeblik og skær det i tynde skiver på langs.

 

Skirt steak

 

Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

1 bdt. rosmarin

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad.

Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin.

Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C.

Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til servering.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her