Logo

Grillpølser med sveskefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillpølser med sveskefyld 

 
En klassisk grillpølse af svinekød. Let krydret med dijonsennep og med fyld af svesker, de smager vildt godt. God til både grillen og panden.
Forberedelsestid 10 min. Grilltid 15-18 min. Til 4 personer

 
# Ingredienser
4 store grove svinekødsgrillpølser (kogte)
16 svesker
dijonsennep
8 skiver bacon
Tandstikkere (evt.) opblødt i mindst 30 min.

 
* Tilberedning
1. Snit forsigtigt pølserne på langs til lige før enderne, men
skær ikke helt igennem, så der nemt er plads til sveskerne.
Er pølserne for tynde, kan sveskerne skæres over på langs.

 
2. Smør indsnittene generøst med sennep og
fyld 4 svesker i hver pølse.
Læg baconstykkerne på et bræt, træk dem lange med den
flade del af knivbladet, og
vikl 2 let overlappende baconskiver om hver pølse.
Sæt dem evt. fast med opblødte tandstikkere.

 
3. Forbered en to-zone-grill til middel varme (se anvisning).

 
4. Rens grillristen grundigt.
Grill pølserne over indirekte middel varme med lukket låg.
Vend dem en gang og flyt dem rundt på risten, så de grilles jævnt.
Tag dem af, når de er smukt brune og gennemstegte.
Server pølserne varme.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her