Logo

Grillspid med salviekrydrede kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid med salviekrydrede kødboller


Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret  Grillspid med salviekrydrede kødboller Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

450 g hakket svinekød
25 g frisk rasp

1 lille løg, meget finthakket
1 spsk frisk salvie, fintsnittet
2 spsk æblemos

¼ tsk muskatnød, friskrevet
salt og peber

 
Grillmarinade:
3 spsk olie
1 spsk citronsaft

 
Tilbehør:
4 små pitabrød
grøn salat
6 spsk tyktflydende yoghurt naturel

 
* Tilberedning
1 Kom kødet op i en skål sammen med rasp, løg, salvie, æblemos, muskatnød samt salt og peber efter behag.
Rør det sammen til en jævn fars.
Form farsen til kugler på størrelse med valnødder med hænderne og stil dem på køl i mindst 30 min.

 
2 Læg i mellemtiden nogle bambusspid i blød i koldt vand i mindst 30 min.
Sæt derefter kødbollerne på spiddene.

 
3 Pisk ingredienserne til grillmarinaden godt sammen i en lille skål.

 
4 Grill spiddene i 8-10 min, til kødbollerne er gyldenbrune og gennemstegte.
Vend dem jævnligt undervejs og pensl dem ved samme lejlighed med marinaden.
Lun pitabrødene på grillen og anret dem sammen med salat og yoghurt.
Server dem sammen med de grillede kødboller.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her