
 
På kun 15 minutter kan du grille svinekødet med forårsløg og
løg på din grill ved høj direkte varme med enten gasgrill eller kulgrill.
 
Personer: 4. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 1 time.
Grillmetode: Direkte. 
Optænding - gas: Middel. Optænding - kul: 1 grillstarter.
Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200°C. Udstyr: Wok med tilhørende rist 
 
# Ingredienser 
800 g svinefilet/nakkekam
2 skalotteløg
2 forårsløg
 
Marinade:
50 g frisk ingefær
6 fed hvidløg
2 røde chilier
3 spsk sirup
2 dl sesamolie
2 spsk soja
1 spsk teriaki
 
Tilbehør:
løse ris
soja
frisk koriander
evt. skovsyre
lime
*
I køkkenet
Skær kødet i papirtynde skiver. 
Pil løgene, og hak dem fint. 
Skyl forårsløgene, og fjern top og bund. 
Skær dem i tynde skiver.
Skræl ingefær og pil hvidløg til marinaden. 
Skyl chilierne, fjern stilken, og blend så chilierne med
resten af ingredienserne til marinaden.
Vend løg, springløg og kød i marinaden, og lad det trække et
par timer.
 
Ved grillen
Gør grillen klar til direkte varme. 
Til en kulgrill skal du bruge én grillstarter fyldt med
klargjorte briketter.
Sæt wokken ned i den tilhørende rist, og lad den blive godt
varm. 
Det tager omkring 15 minutter under låg.
Hæld lidt olie i wokken, og tilsæt det marinerede kød, løg
og forårsløg. 
Svits det hårdt, indtil kødet er stegt. 
Servér med kogte ris, soja, friske krydderurter og eventuelt
limesaft