
 
Mixed grill kan også serveres med rispilaff, eller
bagte kartofler med cremefraiche tilsat en eller flere slags krydderurter. 
4 Portioner 
#
300 g skært kalvekød, fx inderlår 
300 g svinemørbrad 
300 g kalvenyre 
1 pk vakuumpakket bacon 
4-8 små tomater 
1 grøn peberfrugt 
4-8 små løg 
olie til pensling 
salt, peber. 
TILBEHØR: Flûte, salat, hvidløgssmør. 
*
Skær kød og nyre i terninger, ca. 3 x 3 cm. 
Del baconskiver og vikl et stykke om hvert stykke nyre. 
Skær peberfrugten i mindre stykker. 
Kog pillede løg 5 min. 
Sæt alt skiftevis på lange grillspid. 
Pensl med olie og steg spiddene 7-10 min., til alt er mørt. 
Drys salt og peber på under stegningen. 
 
Server mixed grill med flûte, salat og hvidløgssmør. 
 
VARIATION AF RETTEN: 
De følgende kombinationer tillaves som opskriften. Alt
sættes skiftevis på grillspid. Krydres med salt og peber under stegning. 
1. ¾ kg skært skinkekød, 8 stk. porrer (5 cm lange), kogt 5
min. og omviklet med ½ skive bacon, 8 æblebåde. 
Pensling: 2 spsk olie med nellike. 
 
2. 1-2 pk kyllingebryst uden ben, skåret i store tern, 8 små
tomater, 1-2 cougetter skåret i tykke skiver, 8 små forkogte løg, kviste af
frisk basilikum. 
Pensles med 2 spsk olie, tilsat 1 tsk reven citronskal. 
 
3. Cocktailpølser evt. omviklet med bacon, 8-12 tykke skiver
agurk, 8-12 forkogte løg, stykker af rød peberfrugt. 
Pensles med 2 spsk olie tilsat 1 tsk barbecuekrydderi. 
 
4. ¾ kg kalvelever, 1 lille pk. bacon, ¼ kg champignon, 8
små forkogte løg, 8 små tomater. 
Pensles med 2 spsk olie tilsat 1 tsk paprika el. 1 fed knust
hvidløg. 
 
5. ½-¾ kg skært lammekød fra bov el. kølle, peberfrugt, 1
aubergine skåret i terninger, 1 løg. 
Løgskælbladene deles og skæres ud i stykker, som sættes
mellem kød og grønsager. 
Pensles med 2 spsk olie tilsat 1 spsk citronsaft, 1 knust
hvidløgsfed og 1 tsk tørret dild. 
 
6. 1 pk. frossen kyllingelever, 1 pose cocktailpølser, 2
peberfrugter i forskellige farver, 8-12 champignon. 
Alt marineres i kryddermarinade, i 2 timer inden
stegningen. 
 
VARIATION AF TILBEHØR: 
Mixed grill kan også serveres med rispilaff, eller
bagte kartofler med cremefraiche tilsat en eller flere slags krydderurter. 
 
TIPS: Mixed grill
kan kombineres efter fri fantasi, blot tingene bliver møre samtidig.