Logo

Nakkekoteletter med græskarkerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nakkekoteletter med græskarkerner 

 
Nakkekoteletter på grill smager skønt og er nem sommermad. Få den bedste opskrift på grill-krydderblanding og lækre grillede nakkekoteletter her.
Forberedelsestid 5 min. Grilltid 5-10 min. Til 4 personer

 
# Ingredienser
4 nakkekoteletter, hver på 250-300 g og ca. 2¼ cm tykke
20 ml olie
10 g dijonsennep

 
TIL KRYDDERBLANDINGEN
80 g græskarkerner
20 g hvide sesamfrø
1 tsk groft havsalt
20 g sorte peberkorn, knust

 
* Tilberedning
1. Bland ingredienserne til krydderblandingen i en lille skål.

 
2. Forbered en to-zone-grill til høj varme (se anvisning).

 
3. Rør olie og sennep sammen.
Pensl koteletterne let med olieblandingen på begge sider og
vend dem derefter i krydderblandingen i en flad skål, til
de er dækket helt.
Lad kødet hvile 20-30 min ved stuetemperatur.

 
4. Rens grillristen grundigt.
Grill koteletterne over direkte høj varme og
med lukket låg i 3-5 min, og vend dem en gang og
flyt rundt på dem, så de grilles jævnt.
Grill derefter koteletterne videre i 2-5 min ved
indirekte høj varme under låg, til de er møre.

 
5. Tag koteletterne af grillen og lad dem trække i 3-5 min.
Server dem varme.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her