Logo

Porchetta sprød og saftig variant af flæskesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Porchetta sprød og saftig variant af flæskesteg 

 
Duften fra grillen er helt ubeskrivelig, når den italienske rullesteg, porchetta, langsomt forvandles fra svineslag bundet sammen med urter og hvidløg i midten til den rene gudespise. Sværen bliver helt sprød, hvis du griller den ved direkte varme til sidst! Godt til 4 personer.

 
# Ingredienser
1 svineslag rullet sammen om krydderurter og hvidløg
1 spidskål
1 pose sukkerærter
100 g ærter
2 dl piskefløde
1 citron
1 spsk sukker
salt og peber

 
* Tilberedning
Porchettaen sættes på grillens rotisseri-spid og grilles
ved indirekte varme ca. 150 °C i 4 timer.
Er sværen ikke helt sprød - grill da stegen over direkte varme,
så sværen puffer op og bliver knasende sprød.

 
Spidskålen snittes fint sammen med sukkerærterne.
Lav en sur fløde af citronsaft, sukker samt salt og peber,
der røres sammen med fløden til den bliver tyk.
Der drysses med ærter over retten.

 
Tips
Er der en rest porchetta tilbage fra dagen før, må du prøve den
på et stykke brød eller i en lækker burgerbolle dagen efter.


Porchetta sprød og saftig variant af flæskesteg 

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her