Logo

Spareribs med kinesisk barbecue-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spareribs med kinesisk barbecue-sauce 

 
Lækre grillede spareribs med kinesisk barbecue-sauce. Du bliver nødt til at prøve disse spareribs. Opskriften er nem og hurtig, og smager forrygende.
4 personer

 
# Ingredienser
1-1½ kg spareribs

 
KOGELAGE:
ca. 2 l koldt vand
1 løg, skåret i kvarte
2 stjerneanis
2 laurbærblade
1 tsk salt

 
HOISINSAUCE
3 spsk hoisinsauce
3 spsk akaciehonning
1 appelsin, saft og revet skal af
1 tsk sichuan krydderiblanding
1 spsk sojasauce

 
* Tilberedning
Skær ribbenene i mindre stykker hvis de er i meget store stykker.
Kom dem i en stor gryde og hæld vand over, så de lige er dækket.
Bring i kog, skum for fedtet.
Tilsæt løg, stjerneanis, laurbærblade og salt.
Skru derefter ned for varmen og lad det småkoge 20 min

 
Rør imens ingredienserne til saucen godt sammen.
Tag ribbenene op og lad dem afkøle.

 
Varm grillen op.
Pensl ribbenene med hoisinsaucen og steg dem over direkte varme 
10-15 min i alt, afhængig af tykkelsen.
Vend dem af og til.
Serveres med grillede majs.

 
Tips: Hoisinsauce er en slags kinesisk barbecue-sauce som købes i kinesiske specialforretninger, almindelig barbecuesauce kan bruges i stedet for.
Læg mærke til, om ribbenene er forkogte, hvis de er købt i et supermarked.

 
Se også Forskellen på ribben, spareribs og revelsben

 
Energi pr. pers.: 4990 kj (1190 kcal) Protein: 13%, 38 g. Fedt 62%, 82 g. Kulhydrat: 25%, 72 g.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her