Logo

Grill spareribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grill spareribs 

 
Grillstegte spareribs med en dejlig BBQ marinade. Hjemmelavede spareribs kræver ikke meget arbejde, - men marinering og 7-8 min for at blive lækre møre.
4 personer

 
# Ingredienser
1½ kg spareribs/ribben

 
KOGELAGE:
¼ vand
1 stort løg i både
4 hele nelliker
5 hele peberkorn
2 laurbærblade
1 tsk salt

 
MARINADE
1½ dl sød chili sauce
2 spsk farin
2 spsk Worcestershire sauce
1 spsk hvidvinseddike
½ tsk cayennepeber

 
* Tilberedning
Kog revelsbenene i lagen i ca. 30 min.
Dryp dem af og læg dem i en skål.
Rør marinaden sammen og hæld halvdelen over ribbenene.
Fordel marinaden godt og lad dem trække tildækket i køleskab 2-3 timer.
Stryg lidt af marinaden af og læg ribben på risten 10-12 cm fra gløderne.
Giv dem 7-8 min i alt, til de er sprøde og møre.
Vend dem jævnligt og pensl hver gang.
Pas på de ikke branker. Flyt evt. risten en tak op.

 
Se Forskellen på ribben, spareribs og revelsben

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her