Logo

Spareribs på amerikansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spareribs på amerikansk 

 
Det er sjovt og hyggeligt at grille, både når man er mange og få. Det er en lækker, sund og alsidig tilberedningsform, som bliver mere og mere populær.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 40 min (plus 30+ min marinering)

 
# Ingredienser
2 kg spareribs
250 g tomatketchup
150 g honning
2 spsk olie
1¼ dl ananassaft
2 fed hvidløg
1 spsk tørrede krydderurter

 
* Tilberedning
1 Skyl ribbenene, dup dem tørre og del dem i portionsstykker.

 
2 Rør ketchup sammen med honning, olie og ananassaft.

 
3 Pil hvidløgsfeddene og pres dem fint.
Kom dem i marinaden sammen med krydderurterne.

 
4 Lad ribbenene trække i marinaden i mindst 30 min, helst natten over.

 
5 Tag ribbenene op af marinaden og steg dem i 35-45 min på grillen.
Vend dem jævnligt undervejs.

 
Pr. portion ca. 2445 kJ/585 kcal 40 g protein, 26 g fedt, 43 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her