
 
Koteletter er et smagfuldt stykke kød, som kan varieres i
det uendelige. Koteletter og honning klæder hinanden perfekt, og denne opskrift
er en nem måde at få en smagfuld ret.
Til 4 personer. Familiens livretter 
 
# Ingredienser 
4 magre svinekoteletter uden skaft 
4 spsk flydende honning 
1 spsk tør sherry 
4 spsk appelsinsaft 
2 spsk olie 
2½ cm frisk ingefær, revet
salt og peber 
solsikkeolie 
* 
 
I køkkenet 
 
Ved Grillen 
Krydr koteletterne med salt og peber efter behag, fx
citronpeber. 
Stil dem til side, mens glaseringen tilberedes. 
 
Glasering: Kom honning, sherry, appelsinsaft, olie og
ingefær i en lille gryde og varm det forsigtig op under konstant omrøring, til
det er godt blandet. 
 
Ved Grillen 
Varm grillen godt op. 
Grill koteletterne på en oliesmurt grillrist i 5 min på hver
side. 
Pensl koteletterne med glaseringen og grill videre i 2-4 min
på hver side. 
Pensl dem jævnligt med ekstra glasering undervejs. 
Anret koteletterne på varme tallerkener og server straks.