
 
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
 
# Ingredienser
4 kalkunschnitzler a
175 g 
4 tsk grov dijonsennep 
8 friske kviste
estragon, plus ekstra til pynt 
4 skiver mager bacon
salt og peber 
salatblade, som tilbehør 
 
* Tilberedning
1. Varm grillen godt
op. 
Krydr schnitzlerne
med salt og peber. 
Fordel den grove
sennep jævnt over kødet med en smørekniv. 
 
2. Læg 2 kviste
estragon på hver schnitzel og rul en skive bacon rundt om for at holde dem på plads. 
Sæt baconen fast med
en tandstikker. 
 
3 Grill schnitzlerne
ved jævnstærk varme i 5-8 min på hver side. 
Anret dem på
tallerkener og pynt med estragonkviste. 
Server med grøn
salat.